Oldal kiválasztása

Esab Sentinel A50 automata hegesztőpajzs

Az Esab Sentinel™ A50 DIN 5-13 automata hegesztő fejpajzs amely hosszas évek tapasztalatai alapján lett kifejlesztve. A Sentinel™ A50 a legújabb technológiákat ötvözi, extra nagy védőlencséivel és ergonomikus kialakításával megfelel a legkülönfélébb igényeknek is. Habár minden munka egyedi felszerelést igényel, de ha pajzsról van szó, akkor a Sentinel a legjobb választás. Nagy teljesítményű kényelmes fejpajzs professzionális hegesztési eljárásokhoz. Az automatikusan sötétedő hegesztősisakok a szem és arc védelmét szolgálják a szikrák, fröcskölés és a káros sugárzás ellen normál körülmények mellett. Az automatikusan sötétedő szűrő ívgyújtáskor automatikusan világos állapotból sötét állapotba vált, majd a hegesztés befejezését követően visszavált világos állapotra.

Cikkszám: 0700000800 Kategória:

A Sentinel A50 DIN 5-13 automata fejpajzs automatikusan sötétedő hegesztősisak, amely gyárilag össze van szerelve. A használatot megelőzően azonban be kell állítani, hogy megfelelően igazodjon a felhasználóhoz.

Használat előtt ellenőrizze, hogy az akkumulátor hibátlan állapotban van e, illetve hogy megfelelően be van e helyezve. Állítsa be a késleltetési időt, az érzékenységet és a sötétedési értéket az alkalmazásnak megfelelően

Forradalmi kialakítású pajzstest. Rendkívül ütésálló Nylon

  • Halo™ fejpánt. Az ergonomikus, 5 pontos, fokozatmentes állítható fejpánt kényelmes és egyedi beállítást biztosít. A lapos és központi tekerőgombos kialakítás nyitott pajzsnál lehetővé teszi a fej szabad mozgását.
  • 100 x 60 mm 1/1/1/2 –5-13 ADF
  • Kívülről aktiválható csiszolási mód gomb. 3 féle csiszolási üzemmód
  • Színes érintőképernyős vezérlőpanel (3 db víztiszta külső védőlencsével szállítva.)
  • 8 különböző memóriabeállítás
  • Egyszerű alkatrészcsere. Az elülső fedőlencse (leeresztett pajzsnál) 10 másodperc alatt kicserélhető a sisak levétele nélkül
  • A sisakot száraz, hűvös és sötét helyen tárolja, valamint hosszabb tárolás esetén ne feledje eltávolítani az akkumulátort.

Kazetta méretei: 133 x 114 x 9 mm
Látómező: 100 x 60 mm
Védőüveg sötétedése: DIN 5-8/9-13
Energiaellátás: Napelem és cserélhető elem. (2*CR2450 lítium).
Riasztás alacsony töltöttség esetén.
Szenzorok: 4
Kapcsolási idő: 1/25,000 s. a világostól a sötétig
Besorolás: 1/1/1/2
Szabványok: DIN plus, CE, EN175, EN 379, EN166,
ANSI Z87.1, CSA Z94.3, AS/NZS 1338.1